Obrok24

29. 05. 2024 - 02. 06. 2024

Příští rok 2024 bychom se opět rádi účastnili Obroku, který se má tentokrát konat na zámku v Prčicích. Vzhledem k tomu, že je nutné se na Obrok registrovat již začátkem prosince a zaplatit nevratný poplatek, obracíme se na Vás s prosbou o vyjádření, zda vůbec máte zájem, aby Váš teenager na obrok jel, abychom věděli, zda má smysl se na tuto akci přihlašovat. Níže naleznete doplňující informace a poprosíme o přihlášení do 22. listopadu 2023, zda se Váš teenager Obroku zúčastní či nikoli. 

CO JE TO OBROK?

Obrok je jedinečné setkání pro rovery a rangers z celé České republiky. Jde o dny plné nabitého programu, které účastníci tráví v jednom velkém areálu. Během nich dostávají prostor pro seberozvoj, ale taky kulturní nebo sportovní zážitky. Poznávají nové lidi, účastní se přednášek a debat se zajímavými osobnostmi, zkoušejí si nové sporty. Získávají taky kontakty na další kmeny, vzdělávají se nebo třeba chodí na koncerty, zpívají s kytarou u táboráku a hrají si.

Nezbytnou součástí Obroku je i Služba, při které se všichni podílejí na pomoci v místě konání akce, a dostávají tak roverskému heslu „Sloužím“. Volitelné je pak Putování, které samotné akci předchází.Obrok se uskuteční od 29. května do 2. června 2024 v areálu zámku Prčice.

 

KDY: 29. 5. 2024 z hlavního nádraží v HK

NÁVRAT: 2. 6. 2024 na hlavní nádraží

KDE: Prčice

DOPRAVA: vlakem

PRO KOHO JE AKCE: RR

CENA: 2.700 Kč (doprava, účastnický poplatek, program, strava) + kapesné 

Po přihlášení bude začátkem roku 2024 vybíraná nevratná záloha. 

SPANÍ: stany (zajistí středisko)

S SEBOU: základní věci jako na tábor jako spacák, karimatku, krosnu, nad rámec věcí na výpravu kapesné. Detailnější informace v letáku před odjezdem

STORNO AKCE: při najití náhradníka celá částka, jinak 1600 Kč

Omluvenky do školy s razítkem organizace budou poskytnuty (čtvrtek, pátek)

Detailnější informace o obroku na oficiálních stránkach  https://obrok24.cz 

Přihlášení

Pro zobrazení přihlášených účastníků se musíš přihlásit

Přihlášení na akci

Pro vyplnění přihlášky na akci se musíš přihlásit   Přihlásit se